Voorstellen

 

OVER CROMWELLCREATIONS

Ik maak met veel passie wereldsieraden en accessoires. Ik heb altijd al interesse gehad in het werken met kralen. Als kind ben ik begonnen met oorbellen maken van geregen kleine kraaltjes. Met het sieraden maken en verkopen, ben ik nooit meer gestopt! Daarnaast heb ik 15 jaar gewerkt als activiteitenbegeleidster en werkbegeleidster op een kunstatelier voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Daar is mijn passie voor kunstnijverheid verder gegroeid!


Tijdens het volgen van een creatiefcoach traject, heb ik mijn interesse voor volkskunst en cultuur aangeboord. Dit is vooral terug te zien in mijn collecties:

PART OF MY ROOTS
http://www.cromwellcreations.com/collectie-part-of-my-roots/
BLING AROUND THE WORLD
http://www.cromwellcreations.com/collectie-bling-around-the-world/
FAMILY TREE
http://www.cromwellcreations.com/family-tree/


Voor het maken van al mijn sieraden en accessoires maak ik gebruik van hoogwaardige duurzame materialen. Fijn om mee te werken en het geeft veel en lang plezier bij het dragen en gebruiken. Deze sieraden maak ik naar eigen inzicht en ontwerp, daarmee heeft u dus altijd een uniek sieraad. 
Heeft u belangstelling voor sieraden of accessoires, neemt u dan gerust contact met mij op!


* Naast het aanbod via mijn website en webshop, maak ik sieraden en accessoires op bestelling. Meer informatie hierover vind u via: 
http://www.cromwellcreations.com/bestellen/


* Mijn passie, opgedane kennis en vaardigheden, deel ik graag met geinteresseerden. Ik organiseer daarom ook workshops sieraden & accessoires maken http://www.cromwellcreations.com/workshops/


* Deelname van Cromwell Creations aan markten & evenementen vind u via:
http://www.cromwellcreations.com/markten/


* Wilt u graag direct contact
 dit kan altijd via: info@cromwellcreations.com

 

LIEFDE VOOR CULTUUR EN VOLKSKUNST

Invloeden vanuit mijn eigen roots ( Nederland, Suriname, Ghana, Engeland en India) zult u in het bijzonder tegenkomen.

Maar eigenlijk ben ik gecharmeerd van de creatieve en/of kunstzinnige uitingen van alle oorspronkelijke inheemse volkeren (kralenwerk van Indianen stammen en diverse Afrikaanse stammen, bijzondere schilderingen van de Aboriginals, kleurige werk van de inheemse Mexicanen, enz,).

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik maak sieraden en accessoires van diverse materialen. Van glaskralen, zwarovski, parels, metaal, half-edelstenen, pailletten, polymeerklei, enz. Ik werk graag met authentieke materialen, passend bij wat van oudsher werd gebruikt binnen een bepaalde cultuur.

Mijn sieraden maak ik naar eigen inzicht en ontwerp, met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit met passie voor product en proces. 

AMBACHT EN TECHNIEK

Ik heb veel respect en interesse voor ambachten. In het maken van mijn sieraden, pas ik daarom graag verschillende technieken toe. Waarvan sommige al eeuwenoud!
Het blijft mij intrigeren deze oude technieken, die nog steeds toegepast worden door de mens! En dat al van oudsher om zichzelf en zijn/haar omgeving op te sieren.

Ik hoop dat u zult genieten van het bekijken en dragen van de sieraden & accessoires die ik hier laat zien.

Veel kijk en leesplezier!